• NIET GOED, GELD TERUG
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 100,-
  • GELEVERD IN 1-3 WERKDAGEN
  • KOSTELOOS ACHTERAF BETALEN
  • ZEER ERVAREN KLANTENSERVICE

Sportondergoed heren

Comfortabel bewegen tijdens het sporten? Dat begint bij goed zittend sportondergoed voor heren dat Q-LINN ontwikkelde. Omdat wij gebruikmaken van de fijnste, soepele stoffen, heeft u meer bewegingsvrijheid ten opzichte van katoenen ondergoed. Ons ‘gents’ sportondergoed voor heren is speciaal ontwikkeld voor mannen die willen presteren onder comfortabele omstandigheden. Dankzij het toepassen van naadloos sportondergoed beweegt u zonder last te hebben van schurende vlakken en naden. Benieuwd naar de eigenschappen? Hieronder vertellen wij u meer over de eigenschappen van ons sportondergoed.

Sorteren
Producten per pagina

Naadloos sportondergoed voor heren kopen

Het naadloos sportondergoed voor heren is gefabriceerd van een ander type stof dat wel de kenmerken van katoen of spandex heeft. Er is echter wel een groot verschil: katoen en spandex transporteren zweet slecht. Sterker nog: katoen neemt juist vocht op, waardoor een schurend gevoel en bijvoorbeeld zadelpijn kan ontstaan. Daarom passen we een speciaal soort stof toe. Deze ‘coolmax’ stof houdt uw lichaam koel en heeft een hoog ademend vermogen. Dankzij het naadloos sportondergoed voor heren van Q-LINN zijn deze kwaaltjes tijdens of na het sporten voortaan verleden tijd. Dankzij de puntlijmnaden zit naadloos ondergoed altijd als gegoten.

 

Sport boxershort heren

De sport boxershort voor heren die we ontwikkelden is uitgebreid getest, gepast en ook aangepast. Hierdoor hebben we sport boxershorts na veel uitproberen op de markt kunnen brengen die van een hoge kwaliteit zijn en lang meegaan. Zelfs na vele malen wassen. Ook rond de benen treft u bij onze sport boxershorts voor heren geen naden aan. Dat betekent dat er zich geen afdruk in uw been vormt tijdens uw wedstrijd, oefeningen of work-outs.

 

Onzichtbaar ondergoed heren

Een groot voordeel van onze boxers voor mannen is dat het onzichtbaar ondergoed is. Voorlopig is ons naadloos ondergoed voor heren in de kleur ‘ash’ beschikbaar. Deze donkergrijze kleur is een chique kleur die niet doorschijnt onder witte sportkleding, zoals tennis- en voetbalshirts of ruiterbroeken. Bovendien valt het goed met allerlei andere soorten sportkleding te combineren. Dit onzichtbaar ondergoed voor heren is een must have voor mannen die comfortabel en stijlvol sporten.

 

Benieuwd naar het assortiment?

Benieuwd naar onze lijn heren boxer? Bekijk gerust ons aanbod. Q-LINN heeft sportondergoed voor zowel mannen als vrouwen. Vragen over de maten of wilt u het sportondergoed van Q-LINN zelf graag ervaren? Neem vandaag nog contact op met ons. Bij ons vindt u het fijnste sportondergoed voor een scherpe prijs. Laat u verrassen door het aanbod. De producten van Q-LINN koopt u zowel online als offline in een van de vele vestigingen verspreid door heel Nederland.