• NIET GOED, GELD TERUG
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 100,-
  • GELEVERD IN 1-3 WERKDAGEN
  • KOSTELOOS ACHTERAF BETALEN
  • ZEER ERVAREN KLANTENSERVICE

Sport BH huidskleur

Op zoek naar een mooie, maar tegelijkertijd ook neutrale sport BH? Dan is de sport BH in huidskleur wat voor u. Onze modellen sport BH’s in huidskleur zijn totaal niet saai en vormen juist een mooie, neutrale bescherming voor uw boezem tijdens het sporten. Geen last meer van doorschijnende stukjes BH stof met onze sport BH in huidskleur dus. Wilt u meer weten? Lees hieronder meer over de eigenschappen van onze sport BH’s in neutrale huidskleur en koop vandaag nog uw BH online.

Sorteren
Producten per pagina

Voordelen sport BH’s in huidskleur

Zeker wanneer u aan een sport doet waarbij de BH te zien is of wanneer u de stof van een BH niet wil benadrukken, is de sport BH in huidskleur een passende optie. Omdat natuurlijk ieders huid een andere teint heeft, zijn er ook verschillende soorten sport BH’s in bijpassende huidskleuren beschikbaar. Indien u nauwsluitende sportkleding draagt of een wit shirtje (bijvoorbeeld tijdens het fitnessen of voetbaltraining) zal een huidskleurige sport BH niet opvallen en niet door uw kleding schijnen.

 

Eigenschappen sport BH’s Q-LINN

De sport BH’s van Q-LINN worden speciaal gemaakt om in te kunnen presteren. Dat betekent dat u altijd met een comfortabel gevoel op uw paard rijdt of de sportschool binnenloopt. Omdat we ook bij sport BH’s in huidskleur gebruikmaken van zachte stoffen en details (waaronder rubberen bandjes), zal de sport BH niet schuren of irriteren. Bovendien zijn de bandjes van onze sport BH’s in huidskleur in lengte en breedte te verstellen. Zo kunt u uw eigen BH zo comfortabel mogelijk afstellen.

 

Uw nieuwe BH online bestellen

Een voordeel van Q-LINN is dat u uw nieuwe favoriete sport BH online kunt kopen. Wij raden u bovendien aan om, als u een nieuwe BH bestelt, onze passet aan te vragen. Zo kunt u verschillende maten BH’s alvast uitproberen zodat u zeker weet dat u uw favoriete sport BH koopt. Heeft u nog vragen over de producten of heeft u tips of opmerkingen voor Q-LINN? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar!