• NIET GOED, GELD TERUG
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 100,-
  • GELEVERD IN 1-3 WERKDAGEN
  • KOSTELOOS ACHTERAF BETALEN
  • ZEER ERVAREN KLANTENSERVICE

Over Q-LINN

Het idee om van sportondergoed; sport lingerie te maken is ontstaan in 2009. Na 3 jaar van ontwikkeling hebben we, in 2012, 2 modellen sportbeha, 2 modellen dames broekjes, 1 dames top en 1 heren boxer geïntroduceerd. Kort na de productlancering werden we al verkozen tot het beste sportondergoed door het blad ’De Hoefslag’!

In de jaren hierop volgend zijn we gegroeid tot 54 verkooppunten in de Benelux en verschillende verkooppunten binnen Europa. Daarnaast is de verkoop in Australie behoorlijk gegroeid door onze Australische distributeur , met dezelfde Nederlandse achtergrond als ons merk.

In 2016 is het merk van Equi.Linn Sport Lingerie omgetoverd tot Q-LINN korter en krachtiger! Onze roots zijn dan wel in de ‘equi’ (paard in latijn), maar de vraag vanuit de sport algemeen groeit ver boven de paardensport uit.

Onze missie

Iedere sporter het beste sportondergoed brengen, zowel in kwaliteit als in de looks. Wij maken sportondergoed tot Sport Lingerie.

Onze visie

Q-LINN streeft ernaar om het beste sport lingerie te maken door het combineren van de nieuwste innovaties en technieken met de mooiste designs. Straal! Ook tijdens het sporten!

Het team van Q-LINN

Op een zondagochtend, zittend op het hek van een paadrijbak, vroegen we ons af waarom niet alle sporters een sportbeha dragen. Uit onderzoek bleek dat veel dames het meeste sportondergoed zo onaantrekkelijk vinden ogen dat ze daarom liever een gewone beha dragen in plaats van een beter ondersteunende, maar minder mooie sportbeha. Samen met een top designer uit Amsterdam, topsporters uit de paardensport en topniveau producenten zijn we begonnen om sportondergoed om te bouwen naar Sport Lingerie. Dit ontwikkelingstraject heeft meer dan 3 jaar in beslag genomen. Na de eerste product introductie zijn we nog intensiever gaan ontwikkelen en zo kunnen we per seizoen de lat nog hoger leggen en de markt bestieren met nog betere en mooiere Sport Lingerie!

10% korting

 

bij inschrijving voor de nieuwsbrief