• NIET GOED, GELD TERUG
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 100,-
  • GELEVERD IN 1-3 WERKDAGEN
  • KOSTELOOS ACHTERAF BETALEN
  • ZEER ERVAREN KLANTENSERVICE

Blog

Sport BH's voor comfort en ondersteuning

5 weetjes over onze sport BH’s18 maart 2020
Ervaar de unieke comfort en support van Q-LINN sport BH’s zelf. Lees hier meer over de eigenschappen van sport BH’s en vraag vandaag nog een passet aan.
Sport Bh's moeten van hoge kwaliteit zijn

Hoe lang gaat een sport BH mee?5 maart 2020
Al heeft u nog zulke goede sport BH’s, na verloop van tijd zullen ook deze verslijten. Een goede BH koopt u dan ook niet alleen voor de support en comfort, maar u wil hem natuurlijk ook zo lang mogelijk kunnen dragen.
Sport BH kopen: let hier op

4 tips voor het kopen van een sport BH14 februari 2020
Als u een nieuwe sport BH koopt is het belangrijk om op een aantal verschillende punten te letten. In dit blog geven wij u vier tips die u helpen bij het maken van de juiste BH-keuze.
Passets voor iedere soort BH

Dit is waarom je altijd onze passet moet aanvragen5 februari 2020
De passet voor onze sport BH’s en sportlingerie is niet voor niets in het leven geroepen. Op deze manier kunt u in uw eigen tijd en vertrouwde ruimte uw nieuwe sport BH’s of ander sportlingerie uitproberen. In dit blog vertellen wij u het nut en de mogelijkheden van onze passet.
Sport BH's, comfortabel en flexibel

Dit gebeurt er als je geen sport BH draagt16 januari 2020
Sport BH’s worden speciaal ontwikkeld om te dragen tijdens het sporten. Tegenwoordig kunt u er haast niet onderuit: vrijwel iedere vrouw draagt een sport BH tijdens het fitnessen, sportwedstrijd of lichaamsoefeningen. Waarschijnlijk heeft u het al vaker gehoord dat het onverstandig is om geen BH te dragen tijdens het sporten. Maar waarom is dit onverstandig?
Lees verder
Een sport BH is noodzakelijk

Wat is een sport BH?4 januari 2020
U heeft vast en zeker ooit eens gehoord van de sport BH. Maar wat doet deze BH eigenlijk precies en hoe ondersteunt hij uw boezem tijdens het sporten? In dit blog leggen we graag aan u uit wat een sport BH doet en wat u van Q-LINN mag verwachten.
Een sport BH mag ook best stijlvol zijn

De juiste sport BH kiezen20 december 2019
Als vrouw belangrijk en comfortabel kunnen bewegen start bij goed zittend sportondergoed. Met name de juist soort sport BH vervult daarbij een belangrijke rol en kan uw sportprestaties aanzienlijk verbeteren. Bovendien worden uw borsten beschermd tijdens het bewegen en schurende stof of irritaties zo veel mogelijk vermeden. De juiste sport BH kiezen is daarbij essentieel.

10% korting

 

bij inschrijving voor de nieuwsbrief