• NIET GOED, GELD TERUG
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 100,-
  • GELEVERD IN 1-3 WERKDAGEN
  • KOSTELOOS ACHTERAF BETALEN
  • ZEER ERVAREN KLANTENSERVICE

De unieke BH pas set van Q-LINN

Bij Q-LINN willen we niet alleen dat u kunt sporten in een stijlvolle BH of sportlingerie, het moet bovenal lekker zitten. Omdat het kiezen van de juiste (sport) BH voor veel vrouwen een persoonlijke kwestie in, kunt u bij Q-LINN een passetje aanvragen. Uit onderzoek blijkt dan ook dat meer dan zeventig procent van de vrouwen een verkeerde maat BH draagt. En dat willen wij graag voorkomen. Voor ieder model hebben wij een passet in het assortiment. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Lees hieronder meer:

De juiste passet

Niet iedereen vindt het prettig om naar een winkel te gaan en daar een BH te passen. Daarom kunt u onze passets in alle rust bestellen en thuis ontvangen. Hier kunt u zonder schroom proberen of de BH de juiste maat heeft. Het bestellen van de passet is mogelijk bij al onze modellen BH’s en voor een scherpe prijs. De verschillende modellen hebben een diversiteit aan kleuren, maten en pasvorm.

Hoe werkt de pas set?

Voorbeeld

Hoe werkt onze passet?

  1. U kiest de passet van het model wat u wilt ontvangen, bijvoorbeeld passet Amsterdam. Daar kiest u de maat en kleur. Aan de hand van deze keuzes gaan wij uw passet samenstellen.
  2. Wij zenden u de maat die u denkt te hebben. Deze maat ontvangt u zoals gewoonlijk bij ons, dus in de geschenkverpakking met waszak en instructiebrief. Daarnaast versturen wij nog 4 sport BH’s die rond uw aangegeven maat zijn, zo bent u er zeker van dat de juiste maat er voor u tussen zal zitten.
  3. De overige sportbeha’s kunt u retour sturen in de verzenddoos en het verpakkingsmateriaal waar u de sport BH’s  in ontvangen heeft. Het retourlabel zit al in het pakket!
  4. Zodra wij de overige BH’s van de passet in goede orde hebben ontvangen wordt het resterende bedrag per ommegaande naar u overgemaakt.

Tevens  kunt u gebruik van maken van afterpay. Dan betaalt u pas achteraf en enkel de items die u houdt. Wel zo gemakkelijk!

Stel uw pas set samen

  • 1Uw BH
  • 2Uw kleur

Amsterdam sportbeha

Barcelona sportbeha

Athens sportbeha

10% korting

 

bij inschrijving voor de nieuwsbrief