• NIET GOED, GELD TERUG
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 100,-
  • GELEVERD IN 1-3 WERKDAGEN
  • KOSTELOOS ACHTERAF BETALEN
  • ZEER ERVAREN KLANTENSERVICE

Sport BH grote maten

Op zoek naar een sport BH in grote maten? Ook dan bent u bij Q-LINN bij het juiste adres. Zo vindt iedere vrouw haar beste sport BH’s voor grote maten bij Q-LINN. Interesse om onze sport BH’s grote maten te kopen? Deze staan bekend om hun stijlvolle uitstraling en tegelijkertijd comfortabele support. Want daar gaat het om bij een goede sport BH. Uw boezem moet immers beschermd en verstevigd worden tijdens het sporten. Benieuwd naar de eigenschapen van onze sport BH’s in grote maten? Lees hieronder meer over onze soorten BH’s en bestel ze vandaag nog online of in een van de vele verkooppunten.

Sorteren
Producten per pagina

Grote maten sport BH

Of het nu om sporten op professioneel of amateurniveau gaat, het is belangrijk dat we lichaamsbeweging krijgen. Als vrouw met een grote cupmaat zijn de sport BH’s voor grote maten vaak wel ondersteunend, maar ogen ze minder stijlvol. Q-LINN vindt dat daar wat aan gedaan moet worden. Daarom lanceerden wij verschillende BH-lijnen, waaronder die voor grote maten sport BH’s. Deze modellen bieden niet alleen comfort en ondersteuning, maar zien er ook nog eens mooi uit. Hiervoor hebben we verschillende materialen gebruikt die de grote maten sport BH’s van steun en souplesse voorzien. Lees hieronder meer over de eigenschappen!

 

Eigenschappen BH voor grote maten

Wanneer u een BH voor grote maten van Q-LINN koopt kunt u rekenen op een aantal garanties die wij u bieden. Met onze BH’s voor de grotere maten hoeft u zich niet langer of onzeker te voelen tijdens het sporten. Uw boezem blijft netjes op zijn plek en zal niet in de weg zitten tijdens het sporten. Ook is de kans op schurende stof sterk verminderd. Dit komt onder meer door de BH-bandjes (die zowel gekruist als recht gedragen kunnen worden). Uit onze series is de Cannes een goede ondersteunende sport BH’s voor grote maten.

 

Maatvoering:

De cupmaten voor onze sport BH met grote maten zijn: B, C, D, E, F, G, H, I

De omtrekmaten zijn: 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100

 

Pas en koop uw BH online of offline

De BH’s van Q-LINN zijn zowel in onze verkooppunten als via onze webshop verkrijgbaar. Omdat het belangrijk is dat u de juiste maat BH draagt om zo optimaal mogelijk te sporten, kunt u onze modellen thuis passen als u ze online koopt. De BH’s die niet passen kunt u gratis retourneren. Heeft u verder nog vragen over onze producten of wilt u meer weten over het diverse sportondergoed dat Q-LINN verkoopt? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het optimaal presteren en het vinden van de juiste BH.