• NIET GOED, GELD TERUG
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 100,-
  • GELEVERD IN 1-3 WERKDAGEN
  • KOSTELOOS ACHTERAF BETALEN
  • ZEER ERVAREN KLANTENSERVICE

Sport BH extra stevig

Een sport BH extra stevig wordt vaak gedragen indien de borsten wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Wanneer u het niet prettig vindt dat uw boezem heen en weer beweegt tijdens het sporten is het mogelijk een idee om een sport BH extra stevig aan te vragen. Niet alleen blijft uw boezem netjes op zijn plek, u heeft er ook een hoop comfort en stevigheid van waardoor u net wat beter presteert. Meer weten over onze sport BH’s die extra stevig zijn? Hieronder leggen wij dat graag aan u uit.

Sorteren
Producten per pagina

Extra stevige sport bh’s kopen

Voor diegene die net dat extra beetje support zoekt tijdens het sporten, hebben we speciaal de extra stevige sport BH’s op de markt gebracht. Daarbij vonden wij het belangrijk dat alle lichamelijk intensieve sporten bediend werden. Of u dus een BH zoekt om in te hardlopen, om in te paardrijden of uw fitness oefeningen in uit te voeren: voor alle soorten sporten biedt de extra stevige sport BH-lijn van Q-LINN comfort, support en ook een elegant uiterlijk.

 

Eigenschappen van onze stevige sport BH’s

Omdat een goede ondersteuning tijdens het sporten de prestaties ten goede komt, hebben wij bij Q-LINN de sport BH met extra stevigheid ontwikkeld. Deze BH’s vormen de natuurlijke lijnen van uw lichaam, maar zorgen ervoor dat uw boezem toch de ondersteuning krijgt die hij nodig heeft. De BH, vervaardigt uit zachte en comfortabele materialen (waaronder rubberen bandjes en een racerbacksluiting) zorgen ervoor dat de sport BH extra stevig niet schuurt of knelt. De bandjes zijn bovendien handmatig naar uw eigen wens af te stellen. Door gebruik te maken van luchtige en ook luchtdoorlatende materialen zal uw BH niet plakkerig aanvoelen of irriteren door zweet, bewegingen of uw lichaamstemperatuur.

 

Vragen? Neem contact op!

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste sport BH een zeer persoonlijke aangelegenheid is. Daarom kunt u bij ons, voordat u uw nieuwe sport BH koopt, een pasmodel aanvragen. Dit pasmodel sturen wij dan naar u op zodat u uw nieuwe model BH alvast kunt uitproberen. Wanneer u de juiste maat heeft gevonden koopt u uw favoriete model online in de webshop of bij een van de vele verkooppunten verspreid door Nederland. Heeft u nog vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag met het verkrijgen van het juiste comfort tijdens het sporten.