• NIET GOED, GELD TERUG
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 100,-
  • GELEVERD IN 1-3 WERKDAGEN
  • KOSTELOOS ACHTERAF BETALEN
  • ZEER ERVAREN KLANTENSERVICE

Sport BH met beugel

Zoekt u een sport BH met beugel? Probeer dan een van onze verschillende soorten sport BH’s met beugel. Hoewel doorgaans sport BH’s worden verkocht zonder beugel, zijn er natuurlijk ook vrouwen die graag een BH dragen die de borst niet platdrukt en meer ruimte geeft. Q-LINN heeft daarvoor een speciale lijn sport BH’s met beugel ontwikkeld die er stijlvol uitzien en ook voldoende comfort bieden. Niet onbelangrijk tijdens het sporten aangezien uw boezem voldoende steun nodig heeft en op de plek blijft tijdens het lopen, rennen of paardrijden. Bent u benieuwd naar de eigenschappen en wilt u deze sport BH met beugel zelf proberen? Lees hieronder meer.

Sorteren
Producten per pagina

Sport BH beugel

Hoewel velen het dragen van een BH met beugel tijdens het sporten afraden, is dat tegenwoordig niet meer nodig. Dankzij de toepassing van een flexibele beugel heeft Q-LINN een lijn sport BH’s met beugel ontwikkeld die stevigheid bieden, maar ook flexibel zijn. In totaal bieden wij drie verschillende soorten sport BH met beugel aan. Ze hebben voorgevormde cups en zijn onder meer verkrijgbaar in de kleur violet ice (wit, maar niet opvallend onder sportkleding). De sport BH met beugel zorgt ervoor dat u ervoor en tegelijkertijd vrouwelijk uitziet tijdens het sporten. Ook op het stofgebruik is gelet: bij onze sport BH’s met beugel geen irritaties of schurende stukjes stof.

 

Beugel bh grote maten

Q-LINN biedt ook voor dames met een grotere cupmaat diverse modellen sport BH’s aan. Ook deze sport BH’s voor grote maten drukken uw boezem niet plat, maar geven uw borsten voldoende ruimte. Op die manier kunt u vrij en fijn bewegen, maar wordt uw boezem toch voldoende ondersteund. Een beugel BH in grote maat verkoopt Q-LINN in verschillende kleuren. Want ook voor de grotere cupmaten vinden wij het belangrijk dat ze niet alleen praktisch zijn, maar ook mooi ogen. Een sport BH met beugel in grotere maten kunt u ook gewoon online bij ons bestellen. Hieronder leest u daar meer over.

 

Snel en eenvoudig besteld

Omdat het kiezen van de juiste (sport) BH een belangrijke klus is die per persoon verschilt, bieden wij graag verschillende manieren om uw nieuwe BH te passen. Zo kunt u uw nieuwe lingerie online bij ons bestellen en passen. Mocht u niet de juiste maat hebben, dan is het mogelijk om uw BH gratis te retourneren. Bovendien horen we graag wat u van onze producten vindt, zodat wij de diverse BH-modellen van Q-LINN kunnen blijven verbeteren. Neem in dit geval contact met ons op. Ook wanneer u vragen of opmerkingen heeft helpen wij u graag.