• NIET GOED, GELD TERUG
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 100,-
  • GELEVERD IN 1-3 WERKDAGEN
  • KOSTELOOS ACHTERAF BETALEN
  • ZEER ERVAREN KLANTENSERVICE

Sport BH high impact

Voor de echte sporters die tijdens het sporten best wat ondersteuning van hun boezem kunnen gebruiken, ontwikkelde Q-LINN een sport BH voor high impact of intensieve bezigheden. Of u nu gaat paardrijden, hardlopen of fitnessen: onze modellen zijn ervoor gemaakt om uw borsten zo optimaal mogelijk te ondersteunen tijdens de sportieve bezigheden. Wij hebben onze sport BH high impact ontwikkeld voor alle gangbare cupmaten. Benieuwd naar de eigenschappen en hoe u het beste model voor uw boezem kiest? Hieronder vertellen wij u graag meer over onze sport BH high impact die prima tegen een stootje kan.

Sorteren
Producten per pagina

High impact sport BH’s kopen

Voorwaarde van een high impact sport BH van Q-LINN is dat de stof niet moet schuren of knellen tijdens het sporten. De BH beweegt daarom goed mee met het lichaam en is luchtdoorlatend. Hierdoor heeft u tijdens uw sportieve inspanning gaan last van zweet en behoudt u een fris gevoel. De high impact sport BH’s van Q-LINN zijn bovendien voorzien van soepele, verstelbare gelbandjes. Ook hebben sommige modellen BH’s een racerback sluiting waardoor het risico op nek- of rugklachten nihil is.

 

Een ander soort sport BH’s

Er heerst bij sport BH’s vaak de gedachte dat ze vooral praktisch moeten zijn en dat het uiterlijk er niet zozeer toe doet. Die gedachtegang willen we met onze stijlvolle en elegante sport BH’s veranderen. Want waarom zou u er tijdens het sporten ook niet mooi uit mogen zien, met behoud van uw vrouwelijke vormen? Met die gedachte als uitgangspunt ontwikkelde Q-LINN diverse sport BH’s die niet alleen praktisch zijn, maar er ook mooi uitzien. Daarom spreken we liever van sportlingerie. Zo heeft u sportondergoed dat optimaal comfort biedt, maar tegelijkertijd ook bijdraagt aan uw vrouwelijke vormen en uiterlijk.

 

Online bestellen

Groot voordeel van de producten van Q-LINN is dat u ze eenvoudig thuis en online kunt bestellen. De producten worden dan bij een ophaalpunt of bij u thuisbezorgd. Wilt u uw nieuwe BH van tevoren liever eerst uitproberen? Dan is het aan te raden om een van onze pasmodellen op te vragen. Zo weet u precies hoe uw nieuwe sport BH past en waar hij eventueel knelt. Heeft u nog tips of opmerkingen over de producten of diensten van Q-LINN? Laat het ons weten via het contactformulier. Onze medewerkers helpen u graag!