• NIET GOED, GELD TERUG
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 100,-
  • GELEVERD IN 1-3 WERKDAGEN
  • KOSTELOOS ACHTERAF BETALEN
  • ZEER ERVAREN KLANTENSERVICE

Sport BH hardlopen

Wanneer u een rondje gaat hardlopen of intensief gaat sporten is het belangrijk dat uw borsten daarbij zo min mogelijk in de weg zitten. Daarom ontwikkelde Q-LINN een speciale lijn sport BH’s voor hardlopen. Met voldoende comfort en support heeft u op die manier een sport BH voor het hardlopen die soepel is en niet knelt. Bent u benieuwd naar de verschillende eigenschappen van onze sport BH’s om te dragen tijdens het hardlopen of andere sportieve inspanning? Lees hieronder meer over de eigenschappen en laat u verrassen door het comfort van Q-LINN.

Sorteren
Producten per pagina

Sport BH grote maten hardlopen

Ook wanneer u op zoek bent naar sport BH’s voor de grotere cupmaten, bent u bij Q-LINN aan het juiste adres. Ons groot en divers aanbod verschillende soorten loopt door tot en met cupmaat I. Zo heeft u ook een sport BH voor grote maten tijdens het hardlopen die niet alleen voor voldoende ondersteuning en comfort zorgt, maar er ook stijlvol en vooral vrouwelijk uitziet. Uw borsten blijven hun normale vorm houden en knellen zo min mogelijk. Op die manier kunt u het best presteren. Of dat nu op amateur, semiprofessioneel of professioneel niveau is!

 

Een sportbeha voor hardlopen en andere prestaties

Een sportbeha voor tijdens het hardlopen zorgen voor zo min mogelijk hinder tijdens bewegingen, oefeningen of lange tochten door het bos of het park. Wanneer u onze sportbeha’s voor tijdens het hardlopen gaat kopen, dan kunt u ervan uitgaan dat u met een hoge kwaliteit te maken heeft. Q-LINN heeft namelijk na een lange zoektocht en uitproberen de beste balans gevonden tussen een stijlvolle sportbeha’s die op de meest flexibele manier gebruikt kan worden. Vandaar dat wij onze producten dan ook liever sport lingerie noemen. Onze sportbeha’s voor het hardlopen zijn gemaakt van diverse materialen en onderdelen.

 

Sportbh hardlopen: de eigenschappen

De sportbh voor hardlopen die Q-LINN ontwikkelde, is specifiek bedoeld om te presteren of prestaties neer te zetten. Daarom is gebruik gemaakt van zachte en flexibele materialen zoals we hierboven al schreven. Zo vindt u in onze sportbh’s voor hardlopen en andere sporten speciale beugel, omhuld met gel. Op die manier blijft de vrouwelijke vorm behouden, maar geniet u wel van voldoende support. De beugel kan in ieder vorm worden gebogen, maar zal altijd terugkeren naar de originele staat. De sluiting is bovendien een driehaaks racersluiting. Op die manier heeft uw sportbh voor het hardlopen een gunstige drukverdeling, waardoor de schouders niet te veel belast worden.

 

Onze modellen kopen

De modellen BH’s van Q-LINN zijn zowel in onze winkel als webshop te koop. Omdat comfort bij het dragen van een BH uitermate belangrijk is, kun je onze modellen eerst passen. Hiervoor hebben we verschillende passetjes beschikbaar. Nieuwsgierig geworden naar de kwaliteitslingerie van Q-LINN? Bekijk gerust onze webshop of neem contact met ons op. Bij vragen helpen wij u graag!